vrijdag 30 september 2011

29 september 2011, Uitslag Molenprijs 2011

Vandaag kregen we op de Korenmolen Houdt Braef Stant de uitslag van de Molenprijs. Maar er was nog een prijs te verdelen. Afgelopen vrijdagochtend zijn Willeke Duitemeijer en ik op de Lagere school Dijkzicht in Welsum geweest. Een impressie van dit bezoek is te zien via deze link van de school, Molenaar op bezoek.
Tijdens dit bezoek zijn er kleurplaten uitgereikt aan de kinderen. De winnares Sil Groenveld met de mooiste kleurplaat mag een dagje mee werken met de Molenaar. De molen was vandaag versiert in de kleuren rood-wit-blauw. En Rudy van de Belt draaide vandaag de molen zodat ik mijn handen vrij had. Muziek op de achtergrond en veel genodigden, de kinderen én het verlossende telefoontje dat d'Admiraal in Amsterdam de Molenprijs had gewonnen. Helaas hebben wij niet gewonnen, en toch zeg ik dat ook wij bij de winnaars zitten. We hebben in de afgelopen maand veel weten te bereiken voor en met de molen. Publiciteit in kranten en op radio en TV. We hebben veel mensen gesproken die ook de Molen in Welsum belangrijk vinden en we zullen met al ons opgedane contacten de Molen in de publiciteit houden. Voor het verslag van RTV Oost dit fragment.Wij feliciteren de mensen van d'Admiraal en bedanken al onze Stemmers op de Korenmolen Houdt Braef Stant.
Een speciaal bedankje voor de medewerkers, kennissen en vrienden van de Molen. Zij allen hebben een bijdrage geleverd om de Molen weer in het zonnetje te zetten.

Voor aanvullend nieuws zie www.houdtbraefstant.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten